Etusivu Kasvattaja Koirat Pentuja Galleria ☰ MENU

Lyhyesti minusta

Nimeni on Krista Laivuori-Saari ja asumme mieheni,kahden lapseni ja koirieni kanssa Huittisissa.

Matkani kultaistennoutajien parissa alkoi jo vuonna 1977, jolloin perheeseemme saapui Pepi,maailman suurisydämisin kaveri ,joka olemuksellaan valloitti jokaisen siihen tutustuneen.

Koirat ovat olleet minulle henkireikä pois arjen kiireistä ja huomaan, että mitä enemmän ikää karttuu,sitä tärkeämmäksi koen asian.
Olen vahvasti sitä mieltä,että jokaisella tulisi olla oma karvainen terapeutti tai mielellään kaksi!

Olen harrastanut/kokeillut koirieni kanssa monenlaisia juttuja ja on ollut suorastaan hupaisaa huomata, kuinka vähän sitä loppujen lopuksi osaakaan. Mitä enemmän asioihin perehtyy, sitä enemmän haluaa tietää lisää eli vierivä kivi ei todellakaan sammaloidu!

Viimevuosina osaksi harrastusta ovat tulleet näyttelymatkat niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Keväällä 2019 läpäisin tuolloin vielä alle 2-vuotiaan Maunon kanssa noutajien taipumuskokeen, NOU1 ja sen myötä kiinnostus NOME puolelle on kasvanut.

Koiraharrastus on siis antanut minulle paljon enemmän kuin kuraa ja karvoja lattialle.
Kun on rohkeasti laittanut lusikkansa vähän joka soppaan,on päässyt tutustumaan upeisiin, samanhenkisiin ihmisiin.

Oma toiveeni nähdä hyväluontoisia, moneen taipuvia ja ennenkaikkea terveitä koiria sai minut lopulta perustamaan oman kennelin.
Kasvatustyöni on pienimuotoista ja tarkoin harkittua. Pennut elävät perheemme keskellä tottuen arjen ääniin ja touhuihin.

Mielelläni toivoisin näkeväni kasvattejani eri harrastuslajien parissa, mutta tärkeintä on kuitenkin löytää koirille koti jossa otetaan vastuu koiran hyvinvoinnista ja osataan arvostaa sitä, että juuri sinä olet koirastasi maailman ihanin olento, aina!

Krista Laivuori-Saari
Kallontie 30, 32700 Huittinen
krista.laivuori@artemiia.fi
050-5312561

© Crystal Goldens, ellei toisin mainita!
Webdesign & webmaster by Mia Kataja
All rights reserved